pusing kelantan #1

by - January 19, 2016

Assalamualaikum w.b.t
selamat bercuti semua mahasiswa/i ipta weheeeee :D


sempena cuti sem ni, aku ajak geng jalan-jalan pusing kelate negeriku,


yang datang tiga orang je, Nad, Jiah dan Mun sebab yang lain ada hal. usyar tiket promo boleh la, KBR-KUL return RM58 je. save duit, save masa, terbanglah bersama airasia hehe :)

bila sampai kelate ni, tak sah la kalau tak jejak kaki ke Kawasan Bebas Cukai Rantau Panjang. so, bawak diorang pusing sini. apa yang menarik di rantau panjang? syok shopping beg kuliah (haha), skirt, blouse dan banyakkk lagi! yang penting, tawarkan harga sebanyaknya okey? >,<



Baba ice cream
dannn wajib cuba ais krim Baba, my favorite! Best sangat! ada pulut, jagung, kacang, coklat, jelly dan harganya murah RM2 je :)

otw balik rumah, jangan lupa singgah Masjid Beijing (nama panggilan sebab seni binaannya ala-ala China). 



next day? will be continued~~

You May Also Like

7 comments

  1. RINDU kelantan. lama tak jenjalan sana. hehe :)rantau panjang mmg best shopping :)

    ReplyDelete
  2. Kelantan..
    Belum lagi jejakkan kaki ke sana...

    ReplyDelete
  3. aloh lama tak kelik kelate tengok ais krim pulut ni.... terliur doh la... selamat berkenalan datang singgah ni follow balik...

    ReplyDelete
  4. Rindunya ice cream yang ada kek ke roti tu!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)