Pertandingan Pertolongan Cemas (PPC) 2016

by - March 16, 2016

Assalamualaikum :)

alhamdulillah, berakhir sudah PPC 2016 yang dianjurkan oleh Bulan Sabit Merah Malaysia (BSMM) Cabang UKM yang diadakan pada 5-6 Mac. Maka berakhir juga lah latihan setiap malam yang bermula 10 hari sebelum sem baru sehingga start pertandingan, entry perkampungan kat SINI. Rasa kosong jugalah malam sekarang ni sebab dah terbiasa rushing sana sini training dorang. hehe. apepun, terima kasih kepada semua senior yang turun ajar dua team ni -- Liyana, Hidayah, Hazirah, Shiva, Kamil dan Taqi :)

Team SALMONELLA
Team POXVIRUS



Menang atau kalah belakang kira ye guys, yang penting korang punya semangat dalam team.
Korang pun dah usaha dan tunjukkan yang terbaik! Good Job!
dan yang penting juga ialah ada pengurus baik hati *Ehhhhhh* haha tolong jangan kecam sis :p

lets throwback PPC last year sewaktu aku jadi peserta kat SINI dan SINI :D

You May Also Like

0 comments

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)